Explore Ecuador &
Galapagos

Rondreis Ecuador op maat

Hotels in Papallacta

In het kleine dorp Papallacta ligt eigenlijk maar één hotel: het erg bekende Thermas de Papallacta. Je zit hier op 3300 meter hoogte aan de voet van de Antisana-vulkaan. Uit talloze bronnen stroomt hier heet vulkanisch zwavelhoudend water, waarin het heerlijk vertoeven is. Naast het hotel (met verschillende privé-baden die voorbehouden zijn voor de eigen klanten) liggen de erg mooie en grote publieke baden. Een vijftal kilometer verder langs een verharde weg kom je aan een ingang van het enorme natuurpark Cayambe-Coca. Ondanks het feit dat je hier niet ver van Quito bent, is het hier doorgaans erg rustig. Alleen de weekends en feestdagen kunnen soms druk zijn. Je kan Papallacta aandoen als je op doorreis bent naar het Amazonewoud.

Thermas de Papallacta

☆☆☆☆

Thermas de Papallacta is een uitgestrekt domein dat hoog in de bergen ligt, aan de rand van het nationaal park Cayambe-Coca. Het domein beschikt over een hotel, twee familiebungalows en ook enkele kleine huisjes, bestaande uit zeven suites en zeven standaardkamers. Het hotel beschikt over tweeëndertig kamers, waarvan er drie een jacuzzi hebben. De accommodatiemogelijkheden liggen verspreid tussen de talrijke warmwaterbaden. In de ochtend kan je genieten van een zeer uitgebreid ontbijt en voor het diner is de vers gevangen forel in het restaurant zeker een aanrader. Tussen het baden door kan je ook van een drankje genieten in de Chacana bar. De toegang tot de baden is inbegrepen in de prijs van de overnachting.

Voor meer info zie www.termaspapallacta.com

Zie onze keuze hotels

Kijk ook eens naar deze

Go up

WAAROM REIZEN MET EXPLORE-ECUADOR?

Tom, guide in EcuadorIk ben Tom uit België en zorg ervoor dat jullie reis naar Ecuador of cruise in Galapagos zo vlot en aangenaam mogelijk kan verlopen. Ik woon al een tiental jaren in Ecuador en werk nu 8 jaren in toerisme. Daarvoor heb ik in Ecuador mijn gidsen-diploma behaald. Reizen en nieuwe plaatsen ontdekken is mijn passie.
Samen met het lokale reiskantoor Descubre-Ecuador, bieden we reizen op maat in Galapagos en op het Ecuadoriaanse vasteland aan. Descubre-Ecuador heeft door de jaren heen een betrouwbare samenwerking opgebouwd met de beste hotels en de beste natuurgidsen van Ecuador. Onze kleinschalige manier van werken zorgt voor een vlotte bereikbaarheid en veel flexibiliteit bij het reizen.
De tevredenheid van de klant is voor ons de essentie. En ook op die zeldzame momenten van onvoorziene moeilijke omstandigheden zorgen we dat we er zijn om jullie reis toch perfect te laten verlopen.
Ontdek Ecuador en Galapagos!

WAAROM REIZEN NAAR ECUADOR?

Indian woman from SalasacasIn Zuid-Amerika is Ecuador een van de kleinere landen. Ecuador is maar half zo groot als Frankrijk, maar het land is enorm divers wat geografie, klimaat en bevolking betreft. Je kan er zowel de Andes, het Amazonewoud als de tropische kust bezoeken zonder extreem lange binnenlandse vluchten of transfers te maken. En dan heb je nog de Galapagos-eilanden, een “once in a lifetime experience”.
De diversiteit in Ecuador van flora en fauna per km2 is enorm. Ecuador is Zuid-Amerika in een notendop. Bovendien is het land relatief veilig en weinig bezocht.
De nationale munt is de USD en je hebt een ruime keuze aan rechtstreekse vluchten naar Quito en Guayaquil vanuit Europa en de Verenigde Staten.

WAAROM REIZEN MET ONTDEK-ECUADOR?

Tom - guide in EcuadorIk ben Tom uit België en zorg ervoor dat jullie reis naar Ecuador of cruise in Galapagos zo vlot en aangenaam mogelijk kan verlopen. Ik woon al een tiental jaren in Ecuador en werk nu 8 jaren in toerisme. Daarvoor heb ik in Ecuador mijn gidsen-diploma behaald. Reizen en nieuwe plaatsen ontdekken is mijn passie. Samen met het lokale reiskantoor Descubre-Ecuador, bieden we reizen op maat in Galapagos en op het Ecuadoriaanse vasteland aan. Descubre-Ecuador heeft door de jaren heen een betrouwbare samenwerking opgebouwd met de beste hotels en de beste natuurgidsen van Ecuador. Onze kleinschalige manier van werken zorgt voor een vlotte bereikbaarheid en veel flexibiliteit bij het reizen. De tevredenheid van de klant is voor ons de essentie. En ook op die zeldzame momenten van onvoorziene moeilijke omstandigheden zorgen we dat we er zijn om jullie reis toch perfect te laten verlopen. Ontdek Ecuador en Galapagos!