EXCURSIES IN ECUADOR

Gaat je reis naar Galapagos, dan verblijf je gedurende de hele tijd van je cruise op het schip. Met de gids van het cruiseschip bezoek je de eilanden en de bezoekerssites, zoals die door het Nationaal Park Galapagos zijn vastgelegd. Je kan dus niet zelfstandig kiezen wat je wil bezoeken. Door de keuze van het schip is de route van je reis in Galapagos immers vastgelegd.

Bezoek je het Amazonewoud, dan liggen de excursies ook min of meer vast. Je verblijft immers een aantal dagen in de lodge van je keuze en trekt er iedere dag op uit met de gidsen volgens het dagprogramma. Doorgaans is dat in een kleine groep; in sommige lodges kan je wel kiezen tussen bv. lange en kortere wandeltochten.

In het Andesgebied en de kuststreek kan je meer keuzes maken. Per streek kan je kiezen uit een aantal uitstappen zoals stadsbezoeken, gegidste wandeltochten, marktbezoek, etc. Daarom staan in deze rubriek een aantal excursies voorgesteld, die het plannen van een verblijf in een bepaald gebied gemakkelijker maken. In onze prijsoffertes vind je steeds een gedetailleerde beschrijving van de activiteiten die op het programma staan.

We werken eraan om de lijst van excursies zo actueel mogelijk te maken. Graag ontvangen we (positief en negatief) commentaar over de activiteiten en excursies waar je aan deelnam

Excursies in de ANDESREGIO

Excursies aan de KUST

stuur ons een mail of bel ons

00 593 99 593 4900
info@explore-ecuador.be