Explore
Ecuador
& Galapagos

Rondreis
Ecuador
op maat

DE EXCURSIES
IN ECUADOR

Excursies in Ecuador

Gaat je reis naar Galapagos, dan verblijf je gedurende de hele tijd van je cruise op het schip. Met de gids van het cruiseschip bezoek je de eilanden en de bezoekerssites, zoals die door het Nationaal Park Galapagos zijn vastgelegd. Je kan dus niet zelfstandig kiezen wat je wil bezoeken. Door de keuze van het schip is de route van je reis in Galapagos immers vastgelegd.

Bezoek je het Amazonewoud, dan liggen de excursies ook min of meer vast. Je verblijft immers een aantal dagen in de lodge van je keuze en trekt er iedere dag op uit met de gidsen volgens het dagprogramma. Doorgaans is dat in een kleine groep; in sommige lodges kan je wel kiezen tussen bv. lange en kortere wandeltochten.

In het Andesgebied en de kuststreek kan je meer keuzes maken. Per streek kan je kiezen uit een aantal uitstappen zoals stadsbezoeken, gegidste wandeltochten, marktbezoek, etc. Daarom staan in deze rubriek een aantal excursies voorgesteld, die het plannen van een verblijf in een bepaald gebied gemakkelijker maken. In onze prijsoffertes vind je steeds een gedetailleerde beschrijving van de activiteiten die op het programma staan.

We werken eraan om de lijst van excursies zo actueel mogelijk te maken. Graag ontvangen we (positief en negatief) commentaar over de activiteiten en excursies waar je aan deelnam

Excursies in de ANDESREGIO

Activiteiten in en rond Baños

Activiteiten in en rond Chimborazo

Activiteiten in en rond Cotopaxi

Activiteiten in en rond Cuenca

Activiteiten in en rond Guamote

Activiteiten in en rond Mindo

Activiteiten in en rond Otavalo

Activiteiten in en rond Papallacta

Activiteiten in en rond Quito

Excursies aan de KUST

Activiteiten in en rond Puerto Lopez

Activiteiten in Guayaquil