Explore Ecuador &
Galapagos

Rondreis Ecuador op maat

EXCURSIES IN ECUADOR

Gaat je reis naar Galapagos, dan verblijf je gedurende de hele tijd van je cruise op het schip. Met de gids van het cruiseschip bezoek je de eilanden en de bezoekerssites, zoals die door het Nationaal Park Galapagos zijn vastgelegd. Je kan dus niet zelfstandig kiezen wat je wil bezoeken. Door de keuze van het schip is de route van je reis in Galapagos immers vastgelegd.

Bezoek je het Amazonewoud, dan liggen de excursies ook min of meer vast. Je verblijft immers een aantal dagen in de lodge van je keuze en trekt er iedere dag op uit met de gidsen volgens het dagprogramma. Doorgaans is dat in een kleine groep; in sommige lodges kan je wel kiezen tussen bv. lange en kortere wandeltochten.

In het Andesgebied en de kuststreek kan je meer keuzes maken. Per streek kan je kiezen uit een aantal uitstappen zoals stadsbezoeken, gegidste wandeltochten, marktbezoek, etc. Daarom staan in deze rubriek een aantal excursies voorgesteld, die het plannen van een verblijf in een bepaald gebied gemakkelijker maken. In onze prijsoffertes vind je steeds een gedetailleerde beschrijving van de activiteiten die op het programma staan.

We werken eraan om de lijst van excursies zo actueel mogelijk te maken. Graag ontvangen we (positief en negatief) commentaar over de activiteiten en excursies waar je aan deelnam

Excursies in de ANDESREGIO

Excursies aan de KUST

Go up

WAAROM REIZEN MET EXPLORE-ECUADOR?

Tom, guide in EcuadorIk ben Tom uit België en zorg ervoor dat jullie reis naar Ecuador of cruise in Galapagos zo vlot en aangenaam mogelijk kan verlopen. Ik woon al een tiental jaren in Ecuador en werk nu 8 jaren in toerisme. Daarvoor heb ik in Ecuador mijn gidsen-diploma behaald. Reizen en nieuwe plaatsen ontdekken is mijn passie.
Samen met het lokale reiskantoor Descubre-Ecuador, bieden we reizen op maat in Galapagos en op het Ecuadoriaanse vasteland aan. Descubre-Ecuador heeft door de jaren heen een betrouwbare samenwerking opgebouwd met de beste hotels en de beste natuurgidsen van Ecuador. Onze kleinschalige manier van werken zorgt voor een vlotte bereikbaarheid en veel flexibiliteit bij het reizen.
De tevredenheid van de klant is voor ons de essentie. En ook op die zeldzame momenten van onvoorziene moeilijke omstandigheden zorgen we dat we er zijn om jullie reis toch perfect te laten verlopen.
Ontdek Ecuador en Galapagos!

WAAROM REIZEN NAAR ECUADOR?

Indian woman from SalasacasIn Zuid-Amerika is Ecuador een van de kleinere landen. Ecuador is maar half zo groot als Frankrijk, maar het land is enorm divers wat geografie, klimaat en bevolking betreft. Je kan er zowel de Andes, het Amazonewoud als de tropische kust bezoeken zonder extreem lange binnenlandse vluchten of transfers te maken. En dan heb je nog de Galapagos-eilanden, een “once in a lifetime experience”.
De diversiteit in Ecuador van flora en fauna per km2 is enorm. Ecuador is Zuid-Amerika in een notendop. Bovendien is het land relatief veilig en weinig bezocht.
De nationale munt is de USD en je hebt een ruime keuze aan rechtstreekse vluchten naar Quito en Guayaquil vanuit Europa en de Verenigde Staten.

WAAROM REIZEN MET ONTDEK-ECUADOR?

Tom - guide in EcuadorIk ben Tom uit België en zorg ervoor dat jullie reis naar Ecuador of cruise in Galapagos zo vlot en aangenaam mogelijk kan verlopen. Ik woon al een tiental jaren in Ecuador en werk nu 8 jaren in toerisme. Daarvoor heb ik in Ecuador mijn gidsen-diploma behaald. Reizen en nieuwe plaatsen ontdekken is mijn passie. Samen met het lokale reiskantoor Descubre-Ecuador, bieden we reizen op maat in Galapagos en op het Ecuadoriaanse vasteland aan. Descubre-Ecuador heeft door de jaren heen een betrouwbare samenwerking opgebouwd met de beste hotels en de beste natuurgidsen van Ecuador. Onze kleinschalige manier van werken zorgt voor een vlotte bereikbaarheid en veel flexibiliteit bij het reizen. De tevredenheid van de klant is voor ons de essentie. En ook op die zeldzame momenten van onvoorziene moeilijke omstandigheden zorgen we dat we er zijn om jullie reis toch perfect te laten verlopen. Ontdek Ecuador en Galapagos!