Explore
Ecuador
& Galapagos

Rondreis
Ecuador
op maat

HET ECUADORAANSE
VASTELAND

HET VASTELAND VAN ECUADOR

Waar de evenaar het Andesgebergte kruist, ingebed tussen Peru en Colombia, ligt een klein land. Op een gebied half zo groot als Frankrijk treffen we drie totaal verschillende klimaatzones. Elk van hen heeft zijn flora en fauna, zijn bevolking en culturen. 

ONZE VOORBEELDREIZEN

Deze reizen kunnen dienen als voorbeeld om zelf een reis op maat te ontwerpen.
Al deze voorbeeldreizen op het Ecuatoriaanse vasteland kunnen geboekt worden, al dan niet als aansluiting op een cruise in de Galapagos-eilanden. KIjk voor onze uitgebreide aanbod cruisen en hotels in Galapagos in onze speciale rubriek.
Deze voorbeeldreizen kunnen qua route, tijdsduur, comfort aangepast worden.
Wil je andere hotels, dan kan dat. We bieden in iedere stad een keuze uit een aantal hotels.
Wil je andere excursies onderweg kijk dan in de rubriek activiteiten.

DE NATUURPARKEN

Ecuador heeft een groot aanbod aan beschermde natuurgebieden, natuurreservaten en nationale parken. Je vindt ze in alle streken van het land en je kunt er de ongerepte flora en fauna van het land leren kennen. Maar het beschermde karakter van de natuurgebieden wordt vaak met de voeten getreden; je vindt in sommige “beschermde” gebieden naast de traditionele indianengemeenschappen ook dorpen van inwijkelingen, haciendas en in sommige natuurgebieden in het Amazonegebied vind je zelfs petroleummaatschappijen.