Explore Ecuador &
Galapagos

Rondreis Ecuador op maat

“We waren erg blij met de service die we kregen van Explore Ecuador”

FOTO'S

We zijn net terug van onze familiereis van twee weken naar de Galapagos en het Ecuadoriaanse regenwoud, georganiseerd via Explore Ecuador.
De Galapagos was geweldig - de dieren zijn niet bang om dicht bij mensen te zijn, dus de herinneringen en foto's die we hebben van de reis, zowel onder als boven water, zijn ongelooflijk. Alles op onze boot, Anahi, was zeer comfortabel en goed georganiseerd - tot aan het feit dat we elke dag een duidelijk schema hadden voor wat we gingen doen en zien. Hoogtepunten van dit deel van de reis waren het zwemmen met zeehondenleeuwen, schildpadden en haaien en het observeren van de blauwvoetgenten die hun paringsdans deden.

Onze lodge in het regenwoud, aan een meer dat verbonden is met een kleine zijrivier van de Napo-rivier, was prachtig - met prachtige grote kamers en uitstekende maaltijden. La Selva Lodge ligt midden in de jungle, dus overal waren dieren te zien - van de unieke 7 soorten apen tot kleurrijke papegaaien en roze rivierdolfijnen. We waren erg blij met de service die we kregen van Explore Ecuador. Het team was altijd snel in het beantwoorden van onze vragen en het geven van suggesties.

We werden op Quito Airport opgewacht door Tom, die ons op ons gemak stelde en eventuele laatste vragen beantwoordde. Alle transfers en verbindingen waren naadloos geregeld en werkten perfect. We hadden een lid van onze partij die vegetarisch was en hun maaltijden waren altijd goed bereid en heerlijk. De tussenstops in de Quito Polo Club tussen de delen van onze reis waren een uitstekende aanbeveling - ze hielpen ons op te laden voor het volgende avontuur.

We zouden Explore Ecuador zeker aanbevelen voor vakanties in Ecuador.

Go up

WAAROM REIZEN MET EXPLORE-ECUADOR?

Tom, guide in EcuadorIk ben Tom uit België en zorg ervoor dat jullie reis naar Ecuador of cruise in Galapagos zo vlot en aangenaam mogelijk kan verlopen. Ik woon al een tiental jaren in Ecuador en werk nu 8 jaren in toerisme. Daarvoor heb ik in Ecuador mijn gidsen-diploma behaald. Reizen en nieuwe plaatsen ontdekken is mijn passie.
Samen met het lokale reiskantoor Descubre-Ecuador, bieden we reizen op maat in Galapagos en op het Ecuadoriaanse vasteland aan. Descubre-Ecuador heeft door de jaren heen een betrouwbare samenwerking opgebouwd met de beste hotels en de beste natuurgidsen van Ecuador. Onze kleinschalige manier van werken zorgt voor een vlotte bereikbaarheid en veel flexibiliteit bij het reizen.
De tevredenheid van de klant is voor ons de essentie. En ook op die zeldzame momenten van onvoorziene moeilijke omstandigheden zorgen we dat we er zijn om jullie reis toch perfect te laten verlopen.
Ontdek Ecuador en Galapagos!

WAAROM REIZEN NAAR ECUADOR?

Indian woman from SalasacasIn Zuid-Amerika is Ecuador een van de kleinere landen. Ecuador is maar half zo groot als Frankrijk, maar het land is enorm divers wat geografie, klimaat en bevolking betreft. Je kan er zowel de Andes, het Amazonewoud als de tropische kust bezoeken zonder extreem lange binnenlandse vluchten of transfers te maken. En dan heb je nog de Galapagos-eilanden, een “once in a lifetime experience”.
De diversiteit in Ecuador van flora en fauna per km2 is enorm. Ecuador is Zuid-Amerika in een notendop. Bovendien is het land relatief veilig en weinig bezocht.
De nationale munt is de USD en je hebt een ruime keuze aan rechtstreekse vluchten naar Quito en Guayaquil vanuit Europa en de Verenigde Staten.

WAAROM REIZEN MET ONTDEK-ECUADOR?

Tom - guide in EcuadorIk ben Tom uit België en zorg ervoor dat jullie reis naar Ecuador of cruise in Galapagos zo vlot en aangenaam mogelijk kan verlopen. Ik woon al een tiental jaren in Ecuador en werk nu 8 jaren in toerisme. Daarvoor heb ik in Ecuador mijn gidsen-diploma behaald. Reizen en nieuwe plaatsen ontdekken is mijn passie. Samen met het lokale reiskantoor Descubre-Ecuador, bieden we reizen op maat in Galapagos en op het Ecuadoriaanse vasteland aan. Descubre-Ecuador heeft door de jaren heen een betrouwbare samenwerking opgebouwd met de beste hotels en de beste natuurgidsen van Ecuador. Onze kleinschalige manier van werken zorgt voor een vlotte bereikbaarheid en veel flexibiliteit bij het reizen. De tevredenheid van de klant is voor ons de essentie. En ook op die zeldzame momenten van onvoorziene moeilijke omstandigheden zorgen we dat we er zijn om jullie reis toch perfect te laten verlopen. Ontdek Ecuador en Galapagos!