Explore
Ecuador
& Galapagos

Rondreis
Ecuador
op maat

“We waren erg blij met de service die we kregen van Explore Ecuador”

We zijn net terug van onze familiereis van twee weken naar de Galapagos en het Ecuadoriaanse regenwoud, georganiseerd via Explore Ecuador.
De Galapagos was geweldig - de dieren zijn niet bang om dicht bij mensen te zijn, dus de herinneringen en foto's die we hebben van de reis, zowel onder als boven water, zijn ongelooflijk. Alles op onze boot, Anahi, was zeer comfortabel en goed georganiseerd - tot aan het feit dat we elke dag een duidelijk schema hadden voor wat we gingen doen en zien. Hoogtepunten van dit deel van de reis waren het zwemmen met zeehondenleeuwen, schildpadden en haaien en het observeren van de blauwvoetgenten die hun paringsdans deden.

Onze lodge in het regenwoud, aan een meer dat verbonden is met een kleine zijrivier van de Napo-rivier, was prachtig - met prachtige grote kamers en uitstekende maaltijden. La Selva Lodge ligt midden in de jungle, dus overal waren dieren te zien - van de unieke 7 soorten apen tot kleurrijke papegaaien en roze rivierdolfijnen. We waren erg blij met de service die we kregen van Explore Ecuador. Het team was altijd snel in het beantwoorden van onze vragen en het geven van suggesties.

We werden op Quito Airport opgewacht door Tom, die ons op ons gemak stelde en eventuele laatste vragen beantwoordde. Alle transfers en verbindingen waren naadloos geregeld en werkten perfect. We hadden een lid van onze partij die vegetarisch was en hun maaltijden waren altijd goed bereid en heerlijk. De tussenstops in de Quito Polo Club tussen de delen van onze reis waren een uitstekende aanbeveling - ze hielpen ons op te laden voor het volgende avontuur.

We zouden Explore Ecuador zeker aanbevelen voor vakanties in Ecuador.

FOTO'S

Meer reisverslagen