Explore
Ecuador
& Galapagos

Rondreis
Ecuador
op maat

“Mooi, puur en afwisselend”

REISCOMMENTAAR

"Hallo, Intussen zijn we alweer 4 volledige dagen op Belgische bodem. Jeetje, wat een heimwee hebben wij !
Ik wil jullie nog eens meedelen dat de ganse reis een TOPPER was op elk vlak. Mooi, puur, afwisselend, weinig toeristen (wat natuurlijk erg is voor alle lokale mensen die van toerisme moet leven), vriendelijke mensen, een goede service en een Tom die altijd paraat stond voor suggesties en hulp, …… maakten onze droom ook daadwerkelijk tot een droomreis. Superlatieven schieten te kort en de belevenis is noch met foto’s, noch met lyrische beschrijvingen of video’s correct te illustreren.

Voor ons waren de toppers:
• GALAPAGOS (gewoon uniek in zijn soort en wat een geluk dat er bijna geen toerisme was). Aan elk eiland lag onze boot alleen en overal waren we met ons groepje van 9 alleen. Rust en lange observatie van de unieke dieren maakten het nog onwerkelijker dan we verwacht hadden
• COTOPAXI met het logement in HACIENDA SAN AUGUSTIN: gewoon top in elk aspect, wat een verwennerij, wat een luxe, wat een warme ontvangst en wat een plezier met al die dieren rond ons. Lama’s die wortelen uit mijn mond aten, Lady Gaga - de hond - die mee dartelde gedurende 2 uur op onze avontuurlijke paardrijtocht , de vulkaan en de weg ernaar toe, de wilde paarden in de omgeving, de hoogte, …… Wat konden we daar toch opladen !
• WALVISSEN spotten (en ze waren met veel hoor)
• BEZOEK aan de lokale Indiaanse gemeenschappen en de dierenmarkt in GUAMOTE

We hebben 1300 foto’s en mocht ik een influencer zijn, dan stonden ze nu op mijn INSTAGRAM ACCOUNT , maar ik ben slechts een simpele ziel die alle vrienden en mensen die interesse hebben, een hoop foto’s heb doorgestuurd op whatsapp. De wow reacties liegen er niet om. Iedereen vindt de foto’s en mijn verhalen UNIEK.
Dank voor alles."

Chantal

FOTO'S

Meer reisverslagen