Explore Ecuador &
Galapagos

Rondreis Ecuador op maat

“Mooi, puur en afwisselend”

REISCOMMENTAAR

"Hallo, Intussen zijn we alweer 4 volledige dagen op Belgische bodem. Jeetje, wat een heimwee hebben wij !
Ik wil jullie nog eens meedelen dat de ganse reis een TOPPER was op elk vlak. Mooi, puur, afwisselend, weinig toeristen (wat natuurlijk erg is voor alle lokale mensen die van toerisme moet leven), vriendelijke mensen, een goede service en een Tom die altijd paraat stond voor suggesties en hulp, …… maakten onze droom ook daadwerkelijk tot een droomreis. Superlatieven schieten te kort en de belevenis is noch met foto’s, noch met lyrische beschrijvingen of video’s correct te illustreren.

Voor ons waren de toppers:
• GALAPAGOS (gewoon uniek in zijn soort en wat een geluk dat er bijna geen toerisme was). Aan elk eiland lag onze boot alleen en overal waren we met ons groepje van 9 alleen. Rust en lange observatie van de unieke dieren maakten het nog onwerkelijker dan we verwacht hadden
• COTOPAXI met het logement in HACIENDA SAN AUGUSTIN: gewoon top in elk aspect, wat een verwennerij, wat een luxe, wat een warme ontvangst en wat een plezier met al die dieren rond ons. Lama’s die wortelen uit mijn mond aten, Lady Gaga - de hond - die mee dartelde gedurende 2 uur op onze avontuurlijke paardrijtocht , de vulkaan en de weg ernaar toe, de wilde paarden in de omgeving, de hoogte, …… Wat konden we daar toch opladen !
• WALVISSEN spotten (en ze waren met veel hoor)
• BEZOEK aan de lokale Indiaanse gemeenschappen en de dierenmarkt in GUAMOTE

We hebben 1300 foto’s en mocht ik een influencer zijn, dan stonden ze nu op mijn INSTAGRAM ACCOUNT , maar ik ben slechts een simpele ziel die alle vrienden en mensen die interesse hebben, een hoop foto’s heb doorgestuurd op whatsapp. De wow reacties liegen er niet om. Iedereen vindt de foto’s en mijn verhalen UNIEK.
Dank voor alles."

Chantal

FOTO'S

Go up

WAAROM REIZEN MET EXPLORE-ECUADOR?

Tom, guide in EcuadorIk ben Tom uit België en zorg ervoor dat jullie reis naar Ecuador of cruise in Galapagos zo vlot en aangenaam mogelijk kan verlopen. Ik woon al een tiental jaren in Ecuador en werk nu 8 jaren in toerisme. Daarvoor heb ik in Ecuador mijn gidsen-diploma behaald. Reizen en nieuwe plaatsen ontdekken is mijn passie.
Samen met het lokale reiskantoor Descubre-Ecuador, bieden we reizen op maat in Galapagos en op het Ecuadoriaanse vasteland aan. Descubre-Ecuador heeft door de jaren heen een betrouwbare samenwerking opgebouwd met de beste hotels en de beste natuurgidsen van Ecuador. Onze kleinschalige manier van werken zorgt voor een vlotte bereikbaarheid en veel flexibiliteit bij het reizen.
De tevredenheid van de klant is voor ons de essentie. En ook op die zeldzame momenten van onvoorziene moeilijke omstandigheden zorgen we dat we er zijn om jullie reis toch perfect te laten verlopen.
Ontdek Ecuador en Galapagos!

WAAROM REIZEN NAAR ECUADOR?

Indian woman from SalasacasIn Zuid-Amerika is Ecuador een van de kleinere landen. Ecuador is maar half zo groot als Frankrijk, maar het land is enorm divers wat geografie, klimaat en bevolking betreft. Je kan er zowel de Andes, het Amazonewoud als de tropische kust bezoeken zonder extreem lange binnenlandse vluchten of transfers te maken. En dan heb je nog de Galapagos-eilanden, een “once in a lifetime experience”.
De diversiteit in Ecuador van flora en fauna per km2 is enorm. Ecuador is Zuid-Amerika in een notendop. Bovendien is het land relatief veilig en weinig bezocht.
De nationale munt is de USD en je hebt een ruime keuze aan rechtstreekse vluchten naar Quito en Guayaquil vanuit Europa en de Verenigde Staten.

WAAROM REIZEN MET ONTDEK-ECUADOR?

Tom - guide in EcuadorIk ben Tom uit België en zorg ervoor dat jullie reis naar Ecuador of cruise in Galapagos zo vlot en aangenaam mogelijk kan verlopen. Ik woon al een tiental jaren in Ecuador en werk nu 8 jaren in toerisme. Daarvoor heb ik in Ecuador mijn gidsen-diploma behaald. Reizen en nieuwe plaatsen ontdekken is mijn passie. Samen met het lokale reiskantoor Descubre-Ecuador, bieden we reizen op maat in Galapagos en op het Ecuadoriaanse vasteland aan. Descubre-Ecuador heeft door de jaren heen een betrouwbare samenwerking opgebouwd met de beste hotels en de beste natuurgidsen van Ecuador. Onze kleinschalige manier van werken zorgt voor een vlotte bereikbaarheid en veel flexibiliteit bij het reizen. De tevredenheid van de klant is voor ons de essentie. En ook op die zeldzame momenten van onvoorziene moeilijke omstandigheden zorgen we dat we er zijn om jullie reis toch perfect te laten verlopen. Ontdek Ecuador en Galapagos!