Explore Ecuador &
Galapagos

Rondreis Ecuador op maat

“Een schitterende cruise met de Beagle in de Galapagos … “

REISCOMMENTAAR

Hallo, We zijn sinds donderdag terug thuis ... na een bewogen reis, zo kan je wel stellen, he ! Maar de laatste 2 weken zijn heerlijk geweest, vooral Banos, Puerto López en natuurlijk Galapagos waren super. Ook veel minder honden op straat, .. Dat was voor ons een hele opluchting. Eindelijk terug "gerust" in een auto kunnen zitten ! Langs deze weg willen we jullie nogmaals bedanken voor de vriendelijke ontvangst, de steun en de goede bijstand"We hebben zopas ons videoclipje over onze schitterende reis met de Beagle in de Galapagos, online gezet. Sorry dat het zo lang heeft geduurd, maar we hadden het druk ... met ... reizen ...
Het clipje is te bekijken op Youtube, door op de onderstaande link te clicken : https://www.youtube.com/watch?v=3nzY06ZD2Yc&list=UU74-u4aP2-cXueoT7zHeGeg&index=2&t=0s
We hebben op het einde van dit clipje nog een bedanking naar jullie toe, ingebouwd.
We zijn erg blij met jullie service, inzet en diensten.  Alles is vlekkeloos verlopen.  En jullie zijn prachtige mensen !  Dat is het minste wat wij kunnen doen.
Nog een dikke dikke dankjewel van ons allebei, om onze droom waar te maken ! Als jullie graag op jullie website naar het clipje verwijzen, is dit zeker toegestaan.  Je mag de link ook delen met andere geïnteresseerden ; wij hebben daar allemaal geen probleem mee.
Hartelijke groeten !"
Patricia en Hugo 

FOTO'S

Go up

WAAROM REIZEN MET EXPLORE-ECUADOR?

Tom, guide in EcuadorIk ben Tom uit België en zorg ervoor dat jullie reis naar Ecuador of cruise in Galapagos zo vlot en aangenaam mogelijk kan verlopen. Ik woon al een tiental jaren in Ecuador en werk nu 8 jaren in toerisme. Daarvoor heb ik in Ecuador mijn gidsen-diploma behaald. Reizen en nieuwe plaatsen ontdekken is mijn passie.
Samen met het lokale reiskantoor Descubre-Ecuador, bieden we reizen op maat in Galapagos en op het Ecuadoriaanse vasteland aan. Descubre-Ecuador heeft door de jaren heen een betrouwbare samenwerking opgebouwd met de beste hotels en de beste natuurgidsen van Ecuador. Onze kleinschalige manier van werken zorgt voor een vlotte bereikbaarheid en veel flexibiliteit bij het reizen.
De tevredenheid van de klant is voor ons de essentie. En ook op die zeldzame momenten van onvoorziene moeilijke omstandigheden zorgen we dat we er zijn om jullie reis toch perfect te laten verlopen.
Ontdek Ecuador en Galapagos!

WAAROM REIZEN NAAR ECUADOR?

Indian woman from SalasacasIn Zuid-Amerika is Ecuador een van de kleinere landen. Ecuador is maar half zo groot als Frankrijk, maar het land is enorm divers wat geografie, klimaat en bevolking betreft. Je kan er zowel de Andes, het Amazonewoud als de tropische kust bezoeken zonder extreem lange binnenlandse vluchten of transfers te maken. En dan heb je nog de Galapagos-eilanden, een “once in a lifetime experience”.
De diversiteit in Ecuador van flora en fauna per km2 is enorm. Ecuador is Zuid-Amerika in een notendop. Bovendien is het land relatief veilig en weinig bezocht.
De nationale munt is de USD en je hebt een ruime keuze aan rechtstreekse vluchten naar Quito en Guayaquil vanuit Europa en de Verenigde Staten.

WAAROM REIZEN MET ONTDEK-ECUADOR?

Tom - guide in EcuadorIk ben Tom uit België en zorg ervoor dat jullie reis naar Ecuador of cruise in Galapagos zo vlot en aangenaam mogelijk kan verlopen. Ik woon al een tiental jaren in Ecuador en werk nu 8 jaren in toerisme. Daarvoor heb ik in Ecuador mijn gidsen-diploma behaald. Reizen en nieuwe plaatsen ontdekken is mijn passie. Samen met het lokale reiskantoor Descubre-Ecuador, bieden we reizen op maat in Galapagos en op het Ecuadoriaanse vasteland aan. Descubre-Ecuador heeft door de jaren heen een betrouwbare samenwerking opgebouwd met de beste hotels en de beste natuurgidsen van Ecuador. Onze kleinschalige manier van werken zorgt voor een vlotte bereikbaarheid en veel flexibiliteit bij het reizen. De tevredenheid van de klant is voor ons de essentie. En ook op die zeldzame momenten van onvoorziene moeilijke omstandigheden zorgen we dat we er zijn om jullie reis toch perfect te laten verlopen. Ontdek Ecuador en Galapagos!