Explore Ecuador &
Galapagos

Rondreis Ecuador op maat

“Mi casa es tu casa – zegt men in Quito”

REISCOMMENTAAR

Hallo, We zijn sinds donderdag terug thuis ... na een bewogen reis, zo kan je wel stellen, he ! Maar de laatste 2 weken zijn heerlijk geweest, vooral Banos, Puerto López en natuurlijk Galapagos waren super. Ook veel minder honden op straat, .. Dat was voor ons een hele opluchting. Eindelijk terug "gerust" in een auto kunnen zitten ! Langs deze weg willen we jullie nogmaals bedanken voor de vriendelijke ontvangst, de steun en de goede bijstand"Onze prachtige, onvergetelijke reis is zeer goed verlopen dankzij de perfecte organisatie, het warme en gastvrije onthaal in El Rinconcito.
Wij planden onze reis zo, dat we nog 2 keer terugkeerden naar El Rinconcito. En telkens was het een beetje ‘thuiskomen’ – ‘Mi casa es tu casa’ zei men dan en dit was letterlijk zo.
De organisatie verliep vlekkeloos: stipt nagekomen uitstappen, transfers met zeer vriendelijke chauffeurs/gidsen, typische hotels & verblijven. Er werd met al onze wensen optimaal rekening gehouden.
Via de whatsapp-groep volgden de mensen van Descubre-Ecuador onze trip en elke vraag die we onderweg stelden, werd prompt beantwoord. Zelfs de laatste dag, toen er politieke onrust was in Ecuador en onze vlucht gecancelled werd, stonden zij klaar om ons te helpen. Nogmaals dank hiervoor.
Voor wie het prachtige Ecuador op een rustige, authentieke manier wil bezoeken, raden we zeker Descubre-Ecuador aan.
Van Ludwig, Bart, Roxanne en Roos

FOTO'S

Go up

WAAROM REIZEN MET EXPLORE-ECUADOR?

Tom, guide in EcuadorIk ben Tom uit België en zorg ervoor dat jullie reis naar Ecuador of cruise in Galapagos zo vlot en aangenaam mogelijk kan verlopen. Ik woon al een tiental jaren in Ecuador en werk nu 8 jaren in toerisme. Daarvoor heb ik in Ecuador mijn gidsen-diploma behaald. Reizen en nieuwe plaatsen ontdekken is mijn passie.
Samen met het lokale reiskantoor Descubre-Ecuador, bieden we reizen op maat in Galapagos en op het Ecuadoriaanse vasteland aan. Descubre-Ecuador heeft door de jaren heen een betrouwbare samenwerking opgebouwd met de beste hotels en de beste natuurgidsen van Ecuador. Onze kleinschalige manier van werken zorgt voor een vlotte bereikbaarheid en veel flexibiliteit bij het reizen.
De tevredenheid van de klant is voor ons de essentie. En ook op die zeldzame momenten van onvoorziene moeilijke omstandigheden zorgen we dat we er zijn om jullie reis toch perfect te laten verlopen.
Ontdek Ecuador en Galapagos!

WAAROM REIZEN NAAR ECUADOR?

Indian woman from SalasacasIn Zuid-Amerika is Ecuador een van de kleinere landen. Ecuador is maar half zo groot als Frankrijk, maar het land is enorm divers wat geografie, klimaat en bevolking betreft. Je kan er zowel de Andes, het Amazonewoud als de tropische kust bezoeken zonder extreem lange binnenlandse vluchten of transfers te maken. En dan heb je nog de Galapagos-eilanden, een “once in a lifetime experience”.
De diversiteit in Ecuador van flora en fauna per km2 is enorm. Ecuador is Zuid-Amerika in een notendop. Bovendien is het land relatief veilig en weinig bezocht.
De nationale munt is de USD en je hebt een ruime keuze aan rechtstreekse vluchten naar Quito en Guayaquil vanuit Europa en de Verenigde Staten.

WAAROM REIZEN MET ONTDEK-ECUADOR?

Tom - guide in EcuadorIk ben Tom uit België en zorg ervoor dat jullie reis naar Ecuador of cruise in Galapagos zo vlot en aangenaam mogelijk kan verlopen. Ik woon al een tiental jaren in Ecuador en werk nu 8 jaren in toerisme. Daarvoor heb ik in Ecuador mijn gidsen-diploma behaald. Reizen en nieuwe plaatsen ontdekken is mijn passie. Samen met het lokale reiskantoor Descubre-Ecuador, bieden we reizen op maat in Galapagos en op het Ecuadoriaanse vasteland aan. Descubre-Ecuador heeft door de jaren heen een betrouwbare samenwerking opgebouwd met de beste hotels en de beste natuurgidsen van Ecuador. Onze kleinschalige manier van werken zorgt voor een vlotte bereikbaarheid en veel flexibiliteit bij het reizen. De tevredenheid van de klant is voor ons de essentie. En ook op die zeldzame momenten van onvoorziene moeilijke omstandigheden zorgen we dat we er zijn om jullie reis toch perfect te laten verlopen. Ontdek Ecuador en Galapagos!