Explore
Ecuador
& Galapagos

Rondreis
Ecuador
op maat

“Mi casa es tu casa – zegt men in Quito”

REISCOMMENTAAR

Hallo, We zijn sinds donderdag terug thuis ... na een bewogen reis, zo kan je wel stellen, he ! Maar de laatste 2 weken zijn heerlijk geweest, vooral Banos, Puerto López en natuurlijk Galapagos waren super. Ook veel minder honden op straat, .. Dat was voor ons een hele opluchting. Eindelijk terug "gerust" in een auto kunnen zitten ! Langs deze weg willen we jullie nogmaals bedanken voor de vriendelijke ontvangst, de steun en de goede bijstand"Onze prachtige, onvergetelijke reis is zeer goed verlopen dankzij de perfecte organisatie, het warme en gastvrije onthaal in El Rinconcito.
Wij planden onze reis zo, dat we nog 2 keer terugkeerden naar El Rinconcito. En telkens was het een beetje ‘thuiskomen’ – ‘Mi casa es tu casa’ zei men dan en dit was letterlijk zo.
De organisatie verliep vlekkeloos: stipt nagekomen uitstappen, transfers met zeer vriendelijke chauffeurs/gidsen, typische hotels & verblijven. Er werd met al onze wensen optimaal rekening gehouden.
Via de whatsapp-groep volgden de mensen van Descubre-Ecuador onze trip en elke vraag die we onderweg stelden, werd prompt beantwoord. Zelfs de laatste dag, toen er politieke onrust was in Ecuador en onze vlucht gecancelled werd, stonden zij klaar om ons te helpen. Nogmaals dank hiervoor.
Voor wie het prachtige Ecuador op een rustige, authentieke manier wil bezoeken, raden we zeker Descubre-Ecuador aan.
Van Ludwig, Bart, Roxanne en Roos

FOTO'S

Meer reisverslagen