Explore Ecuador &
Galapagos

Rondreis Ecuador op maat

“We hoefden nergens over na te denken”

REISCOMMENTAAR

"Wat een fantastische rondreis van 3,5 week door Ecuador hebben wij als gezin gemaakt! De manier waarop jullie die rondreis voor ons hebben georganiseerd is werkelijk fenomenaal. Geen afspraak die niet is nagekomen, steeds maar weer uitstekende gidsen, lunchboxes en maaltijden die er ook altijd weer waren tijdens tochten, ga zo maar door. We hoefden nergens over na te denken. En dan hebben we nog niet eens over de prachtige onderkomens waar we mochten verblijven. Daar werden we steeds blij door verrast. Maar niet in de laatste plaats hebben we jullie directe en persoonlijke contact bijzonder gewaardeerd. Zeker tijdens de dagen van ons verblijf in jullie guesthouse, maar ook als wij onderweg waren en jullie altijd weer even verifieerden of alles goed verliep volgens reisplan en afspraken. Dat maakt dat wij “Ontdek-Ecuador” niet hebben ervaren als een reisorganisatie waar we onze reis geboekt hebben maar als een persoonlijke reisbegeleiding! Namens ons alle vier heel hartelijk dank voor de geweldige tijd in Ecuador en de tijd bij jullie!"

Henk, Marlies, Anouk en Loreen

januari 2017

FOTO'S

Go up

WAAROM REIZEN MET EXPLORE-ECUADOR?

Tom, guide in EcuadorIk ben Tom uit België en zorg ervoor dat jullie reis naar Ecuador of cruise in Galapagos zo vlot en aangenaam mogelijk kan verlopen. Ik woon al een tiental jaren in Ecuador en werk nu 8 jaren in toerisme. Daarvoor heb ik in Ecuador mijn gidsen-diploma behaald. Reizen en nieuwe plaatsen ontdekken is mijn passie.
Samen met het lokale reiskantoor Descubre-Ecuador, bieden we reizen op maat in Galapagos en op het Ecuadoriaanse vasteland aan. Descubre-Ecuador heeft door de jaren heen een betrouwbare samenwerking opgebouwd met de beste hotels en de beste natuurgidsen van Ecuador. Onze kleinschalige manier van werken zorgt voor een vlotte bereikbaarheid en veel flexibiliteit bij het reizen.
De tevredenheid van de klant is voor ons de essentie. En ook op die zeldzame momenten van onvoorziene moeilijke omstandigheden zorgen we dat we er zijn om jullie reis toch perfect te laten verlopen.
Ontdek Ecuador en Galapagos!

WAAROM REIZEN NAAR ECUADOR?

Indian woman from SalasacasIn Zuid-Amerika is Ecuador een van de kleinere landen. Ecuador is maar half zo groot als Frankrijk, maar het land is enorm divers wat geografie, klimaat en bevolking betreft. Je kan er zowel de Andes, het Amazonewoud als de tropische kust bezoeken zonder extreem lange binnenlandse vluchten of transfers te maken. En dan heb je nog de Galapagos-eilanden, een “once in a lifetime experience”.
De diversiteit in Ecuador van flora en fauna per km2 is enorm. Ecuador is Zuid-Amerika in een notendop. Bovendien is het land relatief veilig en weinig bezocht.
De nationale munt is de USD en je hebt een ruime keuze aan rechtstreekse vluchten naar Quito en Guayaquil vanuit Europa en de Verenigde Staten.

WAAROM REIZEN MET ONTDEK-ECUADOR?

Tom - guide in EcuadorIk ben Tom uit België en zorg ervoor dat jullie reis naar Ecuador of cruise in Galapagos zo vlot en aangenaam mogelijk kan verlopen. Ik woon al een tiental jaren in Ecuador en werk nu 8 jaren in toerisme. Daarvoor heb ik in Ecuador mijn gidsen-diploma behaald. Reizen en nieuwe plaatsen ontdekken is mijn passie. Samen met het lokale reiskantoor Descubre-Ecuador, bieden we reizen op maat in Galapagos en op het Ecuadoriaanse vasteland aan. Descubre-Ecuador heeft door de jaren heen een betrouwbare samenwerking opgebouwd met de beste hotels en de beste natuurgidsen van Ecuador. Onze kleinschalige manier van werken zorgt voor een vlotte bereikbaarheid en veel flexibiliteit bij het reizen. De tevredenheid van de klant is voor ons de essentie. En ook op die zeldzame momenten van onvoorziene moeilijke omstandigheden zorgen we dat we er zijn om jullie reis toch perfect te laten verlopen. Ontdek Ecuador en Galapagos!