Explore
Ecuador
& Galapagos

Rondreis
Ecuador
op maat

“We vielen van de ene verbazing in de andere”

Drie weken vakantie gaf ons de opportuniteit om naar Ecuador te trekken: een land dat al heel lang op ons verlanglijstje stond. De bergen, het Amazone woud en de Galapagos op korte afstand, en de cultuur sprak ons enorm aan en deed ons al dromen op voorhand.

Tijdens de voorbereiding van onze reis leerden we Tom van Descubre Ecuador kennen. Enkele e-mails en een skype gesprek zorgden ervoor dat we met gemak onze reis konden voorbereiden: Tom stelde een reisschema op, waarbij hij rekening hield met onze wensen en verwachtingen, en wij gaven aan wat wel/niet naar onze zin was.

Tijdens het opstellen kon Tom ons tevens meteen geruststellen bij een twijfel en een antwoord geven op al onze praktische (bagage-benodigdheden) vragen. Op de reis kwamen alle aspecten van Ecuador heel mooi aan bod en we liepen van de ene verbazing naar de andere. Tom zorgde ervoor dat we veilig in de jungle aankwamen en raadde ons de duik in de Amazone (tussen de kaaimannen) zeker aan. Hij vergezelde ons in de bergen tijdens een pittige wandeling aan de Quilotoa krater en we bewonderden samen de uitzichten vanop de Chimborazo (5000m).

De uitleg die we kregen van Tom tijdens de wandelingen, en ook van de andere vrijwilligers in Inti Sissa (Guamote), brachten ons eventjes weer met de voeten op de grond. We leerden er heel veel bij en het zal altijd een plaatsje hebben in ons hart! Samengevat: we beleefden een prachtige reis, met heel veel ‘wauw’ momenten die we voor altijd zullen koesteren! Bedankt Tom en hopelijk tot ziens!

FOTO'S

Meer reisverslagen