Hotels in Puerto Lopez

Las Tanusas is met voorsprong het mooiste hotel van het strand in deze regio. Wil je dichter bij het Nationaal Park Machalilla logeren, dan is Mandala Lodge de aanrader, dat ligt aan het strand van Puerto Lopez. La Terraza is volgens ons de eervolle tweede beste.

Kijk ook eens naar deze

Las Tanusas

☆☆☆☆

Las Tanusas is zonder twijfel een van de mooiste plekjes aan de Ecuadoriaanse kust. Deze eco-lodge bevat slechts tien kamers die over alle comfort en luxe beschikken. De lodge wordt mee beheerd door Rodrigo Pacheco, een bekende kok die door Alain Ducasse (eigenaar van verschillende sterrenrestaurants) werd opgeleid. Het hotel heeft dan ook een eigen restaurant, Boca Baldivia, waar alleen exclusieve gerechten worden geserveerd met ingrediënten recht uit de zee en uit de omgeving. Daarnaast heeft de lodge een mooi zwembad met zicht op zee, een eigen spa waar je terecht kan voor massages en andere wellness behandelingen, een privé strand en je kan er ook yoga lessen volgen.
Voor meer info zie www.tanusas.earth

Sanctuary Puerto Cayo

☆☆☆

De Sanctuary Lodge, gebouwd in 2013, ligt in Puerto Cayo aan een enorm zandstrand. Het hotel heeft veertien kamers van drie verschillende categorieën: junior suites, deluxe suites en standaard kamers. De kamers hebben ofwel zicht op zee of zicht op de tuin en hebben allen een ruime badkamer. Er is een prima restaurant dat lokale producten gebruikt van een nabij gelegen boerderij. Het hotel heeft een eigen zwembad met zicht op zee, strandstoelen, wifi en je kan er massages boeken.
Voor meer info zie www.sanctuarypuertocayo.com

Mantaraya Lodge

☆☆☆

Deze kleurrijke lodge ligt vlakbij het Machalilla National Park, tussen Puerto Lopez en Ayampe, twee leuke dorpjes aan de Ecuadoraanse kust. Het hotel heeft vijftien comfortabele kamers, allen met badkamer en airco. De meeste kamers hebben een eigen balkon. Er is een groot zwembad met zicht op zee en op de heuvels van het nationaal park. Het hotel heeft een restaurant dat gerechten serveert die typisch zijn voor de Ecuadoraanse kust zoals ceviches en vers gevangen vis.
Voor meer info zie mantarayalodge.com

Mandala Lodge

☆☆☆

Hosteria Mandala ligt aan het strand van Puerto Lopez, op een paar minuutjes wandelen van het dorp. Dit erg mooie hotel, dat gerund wordt door een Zwitsers-Italiaans koppel heeft standard cabins, superior cabins en family cabins (met koelkast). De Mariposa cabin heeft ook een keukentje. Het hotel ligt aan de rand van het Nationaal Park Machalilla en je kan hier prachtige excursies in de omgeving maken. Het hotel ademt de tropische sfeer van de Ecuadoriaanse kust.
Voor meer info zie www.hosteriamandala.info

La Terraza

☆☆☆

Deze mooie hostería, beheerd door een duits echtpaar, ligt op een heuveltop boven in het stadje Puerto Lopez. Het is hier rustig, de omgeving is groen en aangenaam qua temperatuur. Van overal uit het hotel heb je een mooi uitzicht over de baai en het vissersdorpje. Het hotel, met een capaciteit van 38 personen, telt een twaalftal huisjes en enkele kamers. Allen hebben airco. Er is een goed restaurant, een mooi zwembad met jacuzzi en een bar.
Voor meer info zie www.laterraza.de

Nautilus

☆☆☆

Op 5 minuten van het centrum en het strand van Puerto Lopez vind je deze gezellige lodge. Nautilus heeft een tropische tuin met zwembad en stelt acht accommodaties ter beschikking. Sommige hebben zicht op de tuin, anderen hebben een groot balkon met zicht op zee. Alle kamers hebben een TV, wifi en airco. Wandel je de straat uit dan kom je uit aan het strand en wandel je even verder langs het strand dan kom je aan het dorp van Puerto Lopez waar je de heerlijkste ceviches kan eten!
Voor meer info zie www. nautilus-lodge.com

stuur ons een mail of bel ons

00 593 99 593 4900
info@explore-ecuador.be