Explore Ecuador &
Galapagos

Rondreis Ecuador op maat

Activiteiten in Guayaquil

Stadswandeling in Guayaquíl (3 uren)

Tijdens deze stadstour (deels met privé-vervoer en deels wandelend) leidt een engelstalige gids je langs de mooiste plekjes van de stad. Je bezoekt het beroemde Parque Bolivar (waar de leguanen in de bomen liggen te zonnen), de prachtige rivierdijk Malecon 2000 en La Rotonda met de standbeelden van Bolivar en San Martin. Je bezoekt de koloniale wijk Las Peñas met zijn houten huizen, waarvan er velen bekende kunstgalerijen geworden zijn. Vanuit het Fort Santa Ana krijg je een mooi zicht over de stad en over de Guayas rivier.

Guayaquil citytour en park

Tijdens deze stadstour (deels met privé-vervoer en deels wandelend) leidt een engelstalige gids je langs de mooiste plekjes van de stad. Je bezoekt het beroemde Parque Bolivar (waar de leguanen in de bomen liggen te zonnen), de prachtige rivierdijk Malecon 2000 en La Rotonda met de standbeelden van Bolivar en San Martin. Je bezoekt de koloniale wijk Las Peñas met zijn houten huizen, waarvan er velen bekende kunstgalerijen geworden zijn. Vanuit het Fort Santa Ana krijg je een mooi zicht over de stad en over de Guayas rivier. Na de stadstour bezoek je het Historisch Park, waar je een kijk krijgt op de geschiedenis van Guayaquil met zijn culturen, tradities en architectuur. Het park ligt op 30 minuten van Guayaquil.

Guayaquil by Night

Een Engelstalige gids pikt je ’s avonds op aan het hotel. Je vaart met een jacht over de Rio Guayas en krijgt zo een mooi zicht op de stad.

Go up

WAAROM REIZEN MET EXPLORE-ECUADOR?

Tom, guide in EcuadorIk ben Tom uit België en zorg ervoor dat jullie reis naar Ecuador of cruise in Galapagos zo vlot en aangenaam mogelijk kan verlopen. Ik woon al een tiental jaren in Ecuador en werk nu 8 jaren in toerisme. Daarvoor heb ik in Ecuador mijn gidsen-diploma behaald. Reizen en nieuwe plaatsen ontdekken is mijn passie.
Samen met het lokale reiskantoor Descubre-Ecuador, bieden we reizen op maat in Galapagos en op het Ecuadoriaanse vasteland aan. Descubre-Ecuador heeft door de jaren heen een betrouwbare samenwerking opgebouwd met de beste hotels en de beste natuurgidsen van Ecuador. Onze kleinschalige manier van werken zorgt voor een vlotte bereikbaarheid en veel flexibiliteit bij het reizen.
De tevredenheid van de klant is voor ons de essentie. En ook op die zeldzame momenten van onvoorziene moeilijke omstandigheden zorgen we dat we er zijn om jullie reis toch perfect te laten verlopen.
Ontdek Ecuador en Galapagos!

WAAROM REIZEN NAAR ECUADOR?

Indian woman from SalasacasIn Zuid-Amerika is Ecuador een van de kleinere landen. Ecuador is maar half zo groot als Frankrijk, maar het land is enorm divers wat geografie, klimaat en bevolking betreft. Je kan er zowel de Andes, het Amazonewoud als de tropische kust bezoeken zonder extreem lange binnenlandse vluchten of transfers te maken. En dan heb je nog de Galapagos-eilanden, een “once in a lifetime experience”.
De diversiteit in Ecuador van flora en fauna per km2 is enorm. Ecuador is Zuid-Amerika in een notendop. Bovendien is het land relatief veilig en weinig bezocht.
De nationale munt is de USD en je hebt een ruime keuze aan rechtstreekse vluchten naar Quito en Guayaquil vanuit Europa en de Verenigde Staten.

WAAROM REIZEN MET ONTDEK-ECUADOR?

Tom - guide in EcuadorIk ben Tom uit België en zorg ervoor dat jullie reis naar Ecuador of cruise in Galapagos zo vlot en aangenaam mogelijk kan verlopen. Ik woon al een tiental jaren in Ecuador en werk nu 8 jaren in toerisme. Daarvoor heb ik in Ecuador mijn gidsen-diploma behaald. Reizen en nieuwe plaatsen ontdekken is mijn passie. Samen met het lokale reiskantoor Descubre-Ecuador, bieden we reizen op maat in Galapagos en op het Ecuadoriaanse vasteland aan. Descubre-Ecuador heeft door de jaren heen een betrouwbare samenwerking opgebouwd met de beste hotels en de beste natuurgidsen van Ecuador. Onze kleinschalige manier van werken zorgt voor een vlotte bereikbaarheid en veel flexibiliteit bij het reizen. De tevredenheid van de klant is voor ons de essentie. En ook op die zeldzame momenten van onvoorziene moeilijke omstandigheden zorgen we dat we er zijn om jullie reis toch perfect te laten verlopen. Ontdek Ecuador en Galapagos!