Explore
Ecuador
& Galapagos

Rondreis
Ecuador
op maat

Activiteiten in Guayaquil

Stadswandeling in Guayaquíl (3 uren)

Tijdens deze stadstour (deels met privé-vervoer en deels wandelend) leidt een engelstalige gids je langs de mooiste plekjes van de stad. Je bezoekt het beroemde Parque Bolivar (waar de leguanen in de bomen liggen te zonnen), de prachtige rivierdijk Malecon 2000 en La Rotonda met de standbeelden van Bolivar en San Martin. Je bezoekt de koloniale wijk Las Peñas met zijn houten huizen, waarvan er velen bekende kunstgalerijen geworden zijn. Vanuit het Fort Santa Ana krijg je een mooi zicht over de stad en over de Guayas rivier.

Guayaquil citytour en park

Tijdens deze stadstour (deels met privé-vervoer en deels wandelend) leidt een engelstalige gids je langs de mooiste plekjes van de stad. Je bezoekt het beroemde Parque Bolivar (waar de leguanen in de bomen liggen te zonnen), de prachtige rivierdijk Malecon 2000 en La Rotonda met de standbeelden van Bolivar en San Martin. Je bezoekt de koloniale wijk Las Peñas met zijn houten huizen, waarvan er velen bekende kunstgalerijen geworden zijn. Vanuit het Fort Santa Ana krijg je een mooi zicht over de stad en over de Guayas rivier. Na de stadstour bezoek je het Historisch Park, waar je een kijk krijgt op de geschiedenis van Guayaquil met zijn culturen, tradities en architectuur. Het park ligt op 30 minuten van Guayaquil.

Guayaquil by Night

Een Engelstalige gids pikt je ’s avonds op aan het hotel. Je vaart met een jacht over de Rio Guayas en krijgt zo een mooi zicht op de stad.