Explore
Ecuador
& Galapagos

Rondreis
Ecuador
op maat

ECUADOR & GALAPAGOS
REIZEN

Tom, guide in Ecuador

"Ik ben Tom uit België,
ik woon en gids al 10 jaar in Ecuador.
Ik zorg ervoor dat je reis veilig
en optimaal verloopt "

blog-travel-wyseur-03
Waarom reizen naar ECUADOR?

In Zuid-Amerika is Ecuador een van de kleinere landen. Ecuador is maar half zo groot als Frankrijk, maar het land is enorm divers wat geografie, klimaat en bevolking betreft. Je kan er zowel de Andes, het Amazonewoud als de tropische kust bezoeken zonder extreem lange binnenlandse vluchten of transfers te maken. En dan heb je nog de Galapagos-eilanden, een “once in a lifetime experience”.
De diversiteit in Ecuador van flora en fauna per km2 is enorm. Ecuador is Zuid-Amerika in een notendop. Bovendien is het land relatief veilig en weinig bezocht.
De nationale munt is de USD en je hebt een ruime keuze aan rechtstreekse vluchten naar Quito en Guayaquil vanuit Europa en de Verenigde Staten.

Sample Tours Family Trip Amazon
Waarom reizen met EXPLORE-ECUADOR?

Ik ben Tom uit België en zorg ervoor dat jullie reis naar Ecuador of cruise in Galapagos zo vlot en aangenaam mogelijk kan verlopen. Ik woon al een tiental jaren in Ecuador en werk nu 8 jaren in toerisme. Daarvoor heb ik in Ecuador mijn gidsen-diploma behaald. Reizen en nieuwe plaatsen ontdekken is mijn passie.
Samen met het lokale reiskantoor Descubre-Ecuador, bieden we reizen op maat in Galapagos en op het Ecuadoriaanse vasteland aan. Descubre-Ecuador heeft door de jaren heen een betrouwbare samenwerking opgebouwd met de beste hotels en de beste natuurgidsen van Ecuador. Onze kleinschalige manier van werken zorgt voor een vlotte bereikbaarheid en veel flexibiliteit bij het reizen.
De tevredenheid van de klant is voor ons de essentie. En ook op die zeldzame momenten van onvoorziene moeilijke omstandigheden zorgen we dat we er zijn om jullie reis toch perfect te laten verlopen.

VOORBEELDREIZEN OP HET VASTELAND

Bij het ontwerpen van je reis in Ecuador kan je inspiratie vinden in één van onze vele voorbeeldreizen.
Je vindt hier reizen van verschillende tijdsduur en types.
Voor vele reizen vind je bovendien drie comfortklassen: luxe, comfort en standard.
En je kan steeds na of voor je reis op het vasteland de fantastische Galapagos-eilanden bezoeken!